Skal du være med i Reader’s Worlds læseklub?

Hvis du kan lide at opleve verden (også) gennem bøger, skal du da være med i Reader’s Worlds læseklub for rejselitteratur.


Tilbage i 2018 havde jeg ønsket om at kunne dele gode rejseoplevelser gennem bøger med andre, der havde samme hang til opdagelser, nysgerrighed og mødet med andre kulturer.

Desværre blev læseklubben lidt sat til side til fordel for studiet, hvilket jeg har ærgret mig over lige siden, da det i bund og grund handlede om manglende planlægning fra min egen side af.

Det har jeg fået rettet op på nu, og derfor ville det være skønt at kunne starte læseklubben op igen med nye medlemmer. Vi er lige nu en lille klub med små 20 medlemmer, så der er masser af plads til flere stemmer.

Du kan læse alle detaljerne om læseklubben her.

Men helt kort handler det om at læse en ny bog hver måned, under genren rejselitteratur – genren kan godt tolkes bredt, og derfor vil der helt sikkert også dukke skønlitterærer værker op, der maler et godt billede af et sted i verden.

Der er ingen forpligtelser. Vi er sammen om at vælge, hvad vi vil læse og du får mulighed for at opdage nye steder i verden, eller se dem fra andre vinkler, gennem fantastiske bøger.

Læseklubben findes på Facebook, hvor både afstemninger, diskussioner og hvad der ellers dukker op, finder sted.

Du finder læseklubben lige her.

Håber vi ses derinde 🙂


I Reader’s Worlds læseklub for rejselitteratur har vi tidligere læst:

Den store jernbanebasar af Paul Theroux

Rejsen til mig af Annette Birkmann


2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.