Reader’s World Læseklub for Rejselitteratur

Har du lyst til at være med i en læseklub for rejselitteratur? Hvor eventyr fra hele verden står på læselisten? Så er du kommet det rigtige sted hen.

 

Jeg har længe gået og tænkt over at starte en læseklub. Mest fordi jeg godt kunne tænke mig at læse mere rejselitteratur, men også for at kunne snakke om bøgerne med andre. Lyder det bekendt?

Læseklubben er ikke et fysisk sted, men kommer til at foregå på Facebook. Du kan finde gruppen ved at følge linket her.

Reglerne

Reglerne er simple. Hver måned annoncere jeg en ny bog inde på gruppen, eller også holder jeg en afstemning så du kan være med til at bestemme bogen. Har du lyst til at læse med så gør du det, er bogen ikke noget for dig, lader du bare være, men du er selvfølgelig velkommen til at være i gruppen alligevel.

Bogen vil blive annonceret både inde på gruppen, men også på Instagram, og omkring den 10. i måneden før den skal læses. Så er der god tid til at få den anskaffet, hvis den ikke allerede står på hylderne derhjemme.

Lyder det spændende? Du kan læse meget mere om konceptet på siden om Læseklub.

Den første bog

Læseklubben begynder tirsdag den 1. maj, og det er jo lige om lidt, men du kan stadig når at være med. Fordi det er den helt spæde start på projektet har jeg valgt en klassiker inden for genren.

Reader's World læseklub for Rejselitteratur

Den store jernbanebasar af Paul Theroux, handler om en togrejse fra London og gennem Tyrkiet, Iran, Afghanistan, Indien, Thailand, Vietnam, Japan, Rusland og til sidst tilbage til London. Du vil møde kendte togstrækninger som Den Transsibiriske Jernbane, Orient-Ekspressen og Mandalay-Ekspressen. 

Det er en fortælling om rejsen og de mennesker Theroux mødte på sin fire måneder lange tur. 

Bogen er oprindeligt fra 1975 og fylder 381 sider. Denne udgave er fra C&K Forlags Rejsebibliotek, og jeg er ret vild med den serie, så det bliver ikke sidste gang der kommer en bog fra dem.

Bogen kan lånes på Bibliotek.dk, eller findes hos blandt andre Saxo.com eller Plusbog.dk.

Jeg håber vi ses den 1. maj 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.