Konkurrence: Reader’s World fylder 1 år

Den 17. marts 2017 kom det første blogindlæg ud på Reader’s World. Det er nu 1 år siden, og det skal da fejres med en konkurrence.

 

Det passerede fuldstændig forbi mit hoved, at der allerede er gået et år siden jeg startede bloggen. Hvor bliver tiden lige af? Jeg har haft så travlt med både skole og Krimimessen, at jeg slet ikke har tænkt over det.

Men, det skal da fejres, også selvom det nu er et par dage eller fire siden 😉

Derfor afholder jeg en lille fødselsdagskonkurrence, hvor du kan vinde to bøger fra min egen reol. Det er altså ikke sponsorerede bøger, eller brugte for den sags skyld.

Reader’s World på 1 år

Den 17. marts 2017 lagde jeg mit første blogindlæg ud, og startede dermed rejsen som bogblogger. Det har indtil videre været sjovt, spændende, oplevelsesrigt og underholdende. Altså ikke noget jeg har tænkte mig at stoppe med igen lige foreløbig 😉

Mit første indlæg handlede om de tanker jeg havde omkring det, at starte bloggen. Du kan læse indlægget Tanker bag bloggen Reader’s World: En rejse med bøger, lige her.

Og den første boganmeldelse der ramte siden, var Monster af Patrick Ness. Det er i alt blevet til 58 blogposts, hvoraf 16 er boganmeldelser, 3 er forfatterinterviews og resten er alt fra bloggerevents, bogmesser og læseanbefalinger til en enkelt opskrift.

Bloggen har været rundt omkring, og jeg vil gerne nå endnu mere her i 2018. Tusind tak fordi du læser med. Jeg håber du nyder rejsen lige så meget som jeg gør 🙂

Fødselsdags konkurrence

Fødselsdags konkurrence

Ingen fødselsdag uden gaver. Man må sige at jeg fik købt rigeligt ind på Krimimessen, så den konto er vist lukket for mig. Men derfor skal du ikke snydes for muligheden. Jeg sætter en enkelt pakke på højkant med to gode krimier i (det er jo lidt i marts ånden, ikke).

Der er ikke store krav til deltagelse, faktisk skal du bare følge bloggens Facebookside og Instagram, og så lige smide en kommentar herunder, der inkludere din mail.

Vinderen vil blive trukket ved tilfældig lodtrækning den 31. marts og få direkte besked. Det er et krav, at du har dansk adresse for at deltage 🙂

* Konkurrencen er slut og vinderen er kontaktet*

 

 

17 kommentarer Tilføj dine
  1. Hvor godt! Tillykke med det. Jeg følger med @ageekykindofbooklover på insta og min private på facebook.

  2. Tillykke med året der gik . Jeg ville elske at vinde et par krimier til sommerferien ❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.