Om Bloggeren

Arthur's Seat Edinburgh

Hvem er jeg

Mit navn er Kristina, jeg er 31 år og er ansigtet bag bloggen Reader’s World.

Til daglig studerer jeg naturvidenskab på RUC, der skal ende ud i en bachelor i geografi og miljøbiologi. Tidligere har jeg studeret til dyrepasser med speciale i heste, hvilket jeg færdiggjorde i foråret 2013.

I fritiden bruger jeg selvfølgelig tid på bloggen, men jeg elsker også at være kreativ ved at tegne og male og bygge mine egne møbler, når hjemmet trænger til forandring. Ud over det har jeg en sær kærlighed for muskelbiler, og i særdeleshed Mustanger. Og så elsker jeg at køre i tog.

Hvorfor bøger

Bøger er, for mig, en lidenskab. Jeg elsker at gå rundt og snuse i genbrugsbutikker, antikvariater og helt almindelige boghandlere. Bøger åbner verdener, der udvider min horisont, og gør mig klogere på livet og det der omgiver mig.

Jeg læser det meste, men har en forkærlighed for fantastiske fortællinger, rejselitteratur og fagbøger om naturvidenskab. Derfor vil det også primært være det, der kan findes anmeldelser af på bloggen.

Hvad du kan bruge bloggen til

Som læser kan du finde boganmeldelser og anbefalinger på bøger, inden for genrene rejselitteratur, historiske romaner, spændingsromaner, krimithriller, voksen fantasy og fagbøger om natudvidenskab og viden om verden.

Du kan også læse om forskellige bogmesser, forfattere og andre litterærer emner.

Er du selv forfatter eller arbejder for et forlag, og gerne vil lave et samarbejde, kan du læse mere om mine standarder herom på siden Anmeldelsespolitik.

Har du spørgsmål, ris, ros eller bare gerne vil sige hej, kan jeg kontaktes via e-mail på siden Kontakt.

For information vedrørende datalovgivningen for privatoplysninger, kan du læse mere under siden Privatlivspolitik.

Tilbage er der kun at sige, velkommen til Reader’s World.