Ny bogblogger hos My Daily Space

Reader’s World har startet et bogblogger samarbejde med My Daily Space.

Find link til interviewet længere nede.

 

De af jer der følger Reader’s World på Facebook har allerede set det, men synes nu det er okay med lidt ekstra reklame for sig selv, og selvfølgelig My Daily Space, som jeg har startet et skønt samarbejde med.

 

Når jeg ikke kan rejse, så må jeg rejse på en anden måde, nemlig ved at læse. Man bliver trukket ind i andre verdener, og du kan selv bestemme, hvor meget du vil give af dig selv i den fortælling. Du kan springe ud uden faldskærm og ende med at sidde og grine eller græde og ikke kunne lægge bogen fra dig. Det er din tid væk fra hverdagen. Det er det, jeg godt kan lide.”

Jeg var inde til en hyggelig samtale med redaktørene og journalist Stephanie Frid Jørgensen, fordi de søgte en bogblogger. Da jeg jo stadig er lidt i opstartsfasen, og kun har skimtet de mange muligheder der er for blogging, er det selvfølgelig en kæmpe ting for mig og bloggen, at blive en del af deres team 🙂

Bogblogger Kristina Vallentin

Der har lige været et par bump på vejen de sidste to uger, med lidt for meget om ørene for mig, men der bliver skruet ned for de andre ambitioner og kælet noget mere for bloggen den næste tid – det er målet i hvert fald 😉

Søde Stephanie interviewede mig om min bogfacination og tanker, samt hvorfor jeg synes bøger er så meget mere værd end tv. Du kan læse det hele lige her.

 

Og markér så lige http://mydailyspace.dk/ som en favorit til bogmærkelinjen. Så går du aldrig glip af interessante artikler om alt fra beauty tips til rejseinspiration, og selvfølgelig boganmeldelser 😉

Følg også My Daily Read på Instagram https://www.instagram.com/mydailyread/, som er en søsterside til My Daily Space.

Og følger du ikke allerede bloggen på Insta, så gør da lige det, ikke 😉  https://www.instagram.com/readers_world_/

Der læses i sengen

Follow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.