New Years Book Tag hos Reader’s World

Reader’s World starter 2018 med sin allerførste tag-leg nogensinde. New Years Book Tag. Samt lidt andet snak, sådan bare fordi

 

Wuhuu, første blogindlæg i 2018.

Jeg har siddet begravet op til ørene i eksamenslæsning, og dårlig samvittighed over ikke at få skrevet på bloggen. Men nyt år, nye tider. Jeg satser stærkt på at vende skuden til bloggens absolutte fordel i 2018.

Allerførst lægger jeg ud med et Book Tag. Bare lige for at starte blødt ud. Jeg har det fra henholdsvis Chamerlainsbookcorner.dk og Boghjørnet.dk, og tænkte det kunne være sjovt. Så here goes …

 

How many books are you planning to read in 2018?

Siden jeg startede med Goodreads Reading Challenge i 2015, var planen at stige med fem bøger om året på listen. Sidste år var målet 40 bøger, og jeg nåede det kun lige på falderebet. I år har jeg i stedet sat mit mål til 30 bøger. Grunden er, at jeg er startet på RUC og simpelthen ikke nyder at læse, hvis jeg skal hundse gennem bøgerne. Studiet tager vildt meget af min tid, og det SKAL bare prioriteres.

Men skulle læselisten snige sig over 30 vil det jo heller ikke gøre noget 😉

New Year Bookt-Tag

Name 5 books that you didn’t get to read in 2017, but want to make a priority in 2018

  1. Ursiderne af Nanna Foss
  2. Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten (Som jeg har udsat alt for længe, så sorry Malene)
  3. En kort historie om næsten alt af Bill Bryson
  4. Mios Blues af Kristina Ohlsson
  5. Cæsar af Adrian Goldsworthy

 

What genre do you want to read more of?

Mere rejselitteratur, helt sikkert. Jeg fik købt en masse nye bøger om oplevelser på Bogforum, og glæder mig til at dykke ned i deres eventyr, og lade dem inspirer mig til endnu flere 🙂

Bogforum 2017

Name 3 non-book related goals for 2018

  1. At blive SÅ meget bedre til at lave noter til mig selv under undervisningen, så jeg ikke behøver side og svede tran før eksamenerne fordi jeg ikke når at læse det hele.
  2. At lave en blogplan. Det er et ret klart mål for mig, at få bloggen mere struktureret, både for min egen skyld, men også for at kunne skabe noget garanti for indholdet til jer der læser med (men virkelig mest for min egen skyld 😉 ).
  3. At få skrevet nogle rejseindlæg på bloggen. Jeg var i tre forskellige hovedstæder i 2017 og har en masse at fortælle om dem 🙂

 

What’s a book you’ve had forever that you still need to read?

Alexander Dumas’ De Tre Musketerer. Det er en af mine yndlingsfortællinger, og alligevel har jeg aldrig fået taget mig sammen til at læse bogen. Shame on me. Måske den egentlig burde ryge på listen i spørgsmål 2?

 

One word that you’re hoping 2018 will be?

Eventyrlig.

Mere eventyr i hverdagen, også de små af slagsen. Livet bliver sgu for kedeligt, hvis man ikke kan give sig selv lov til at leve, eller kun ser eventyr som rejsen i sommerferien (så bliver det virkelig et langt år).

New Year Book-Tag

Tag a friend

Eftersom jeg som sædvanlig er sent ude, er der vidst ikke nogen, der ikke har lavet det er her tag før mig 😉

Men skulle det være tilfældet, eller har du lyst til at fortælle om dine egne bogplaner for 2018, så smid da en kommentar og lad os blive inspireret af dine ideer og tanker 🙂

 

 

 

Follow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.