#Månedens Bog 2017: MAJ

Månedens Bog er en ide som skal få skåret ned på min TBR (To Be Read) liste, og udvide min læsehorisont.

 

I december sidste år udvalgte jeg 12 bøger der har stået alt for længe på reolen og skreget på at blive læst, men som jeg gang på gang har overhørt. Alle blev de pakket ind i sort gavepapir så jeg så vidt muligt ikke kan kende forskel på dem.

I starten af hver måned vælger jeg en bog fra stakken, pakker ud og bliver overrasket over hvad jeg skal læse den pågældende måned.

Det betyder at jeg hver måned skal læse den bog jeg har trukket. Jeg får udvidet min læsehorisont, får lov at åbne en ny boggave HVER måned. OG får mindsket min TBR liste. Det er vidst et kinderæg for læseheste der vil noget 🙂

 

I maj skal jeg læse:

Jeg er nummer fire af Pittacus Lore

 

Bagsidetekst til 'Jeg er nummer fire'

 

 

I april læste jeg:

Læs anmeldelse her

Follow

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.