Læseleg: Månedens Bog 2017, APRIL

Månedens Bog er en ide som skal få skåret ned på TBR-listen, og samtidig udvide min læsehorisont

Der findes utallige kreative måder, at korte ned på de ulæste bøger på reolen. I år prøver jeg på denne lille metode.

I december 2016 udvalgte jeg 12 bøger, der har stået alt for længe på reolen og skreget på at blive læst, men som jeg gang på gang har overhørt.

Alle 12 bøger blev pakket ind i sort gavepapir, så jeg så vidt muligt ikke kan kende forskel på dem. Måske det var lidt julegave inspireret, siden de skulle pakkes ind. Jeg kan virkelig godt lide at pakke gaver ind 😉

I starten af hver måned vælger jeg så en bog fra stakken, pakker den ud og bliver overrasket over hvad jeg skal læse den pågældende måned. Det giver mig også samtidig en følelse af at få en gave, så måske kan jeg også spare penge på det her projekt 😉

Det betyder at jeg hver måned skal læse den bog jeg har trukket.

På den måde får jeg får udvidet min læsehorisont, får lov at åbne en ny boggave HVER måned. OG får mindsket min TBR liste. Det er vist et kinderæg for læseheste der vil noget 🙂

 

April Måneds Bog

Månedens Bog April 2017, Gargoilen af Andrew Davidson

 

Månedens Bog April 2017, Gargoilen af Andrew Davidson

 

I april måned skal jeg altså læse Gargoilen af Andrew Davidson. Jeg kan ikke huske hvor jeg har købt den, eller hvor længe den har stået på reolen herhjemme, men spændende lyder den. Anmeldelse af bogen vil dukke op på bloggen på et tidspunkt.

 

Er det også en lille rejse for dig at læse i en bog, kan du læse mit allerførste indlæg på bloggen, der netop handler om både den mentale bogrejse og den fysiske tur. Læs det her.

 

Follow

3 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.