Læsemål, udfordringer og forhåbninger

Det var, for en gangs skyld, ikke på et hængende hår, at jeg gennemførte Goodreads Reading Challenge sidste år. Takket være flere mangaer, strøg jeg op på 39 bøger – 9 mere end planlagt.

I år har jeg derfor hævet barren lidt og sat målet til 35 bøger, med forventningen om at flere mangaer kommer til at redde min, snart flade, bagdel inden december.

Reader's World Manga
Manga er japanske tegneserier med en helt særlig humor, og let genkendelig streg. Disse fem er et lille udvalg af de serier jeg læser.

Læsemål for 2019

Ud over Goodreads Reading Challenge har jeg ikke de store forventninger om at deltage i andre læseudfordringer. I stedet har jeg sat mig for at prioritere min yderst forsømte bogreol, hvor hylderne af ulæste bøger skæver bebrejdende til mig. Blandt andet er serierne Outlander, Throne of Glass og Jan Guillous Tempelridderen, ret højt på listen. Sammen med flere klassikere jeg fik købt sidste år, men aldrig fik læst.

Størstedelen af bøger fra 2018, kom fra forlag og forfattere som anmeldereksemplarer, hvilket har givet mig mange gode og anderledes læsestunder. Desværre har det også fået mig til at se mellem fingre på de mange (rigtig mange) bøger der står og samler støv, og som mest bliver trukket ud af reolen fordi jeg i ny og næ får lyst til at rykke rundt på det hele.

Derfor har jeg også besluttet at tage færre bøger til anmeldelse i år – mest på grund af tiden og sjældent fordi jeg ikke har lyst til at læse dem.

Reader's World
Bøgerne jeg havde med efter en weekend på Bogforum 2018.

Mere World sammen med Reader

En helt anden ting, jeg håber at få i gang, er nogle blogindlæg om rejser og oplevelser. København er byernes by i 2019, takket være Lonely Planet, og jeg synes det ville være synd ikke at lade sig inspirere, af så god en mulighed for at promovere resten af vores dejlige Danmark. Kender du små hemmelige steder, kroge af landet, eller findes den bedste romkugle nær dig, tager jeg gerne i mod anbefalinger 🙂

Desuden har jeg været mange steder i verden og vil rigtig gerne kunne inspirere til, at flere oplever ud over grænsen – måske takket være inspiration fra en bog 😉

Oplevelserne inkluderer også boglige events som Bogforum, Krimimessen i Horsens og helt sikkert også Esbjerg Fantasyfestival – der var helt magisk at deltage i sidste år.

2 kommentarer Tilføj dine
  1. Jeg forsøger så vidt muligt at have 2-3 overnatninger et sted i Danmark hver sommer og bliver altid positivt overrasket over, hvor dejligt der er netop på den egn. En af mine bedste oplevelser var Sønderjylland. Udover at der er meget smukt, og der er mange fine seværdigheder, så får man også rigtig god service! God stemning i det hele taget. Skagen er også skønt, men her skal man helst undgå uge 29 og 30, hvor byen er ret overrendt.

    1. Giver dig helt ret i at der er mange dejlige steder i Danmark. Sønderjylland har jeg ikke rigtigt fået stiftet bekendtskab med endnu, men har før hørt at der er dejligt. Skagen er skøn 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.