Reader’s Worlds læseklub

Reader's World Læseklub for Rejselitteratur

Vil du gerne i gang med at læse mere rejselitteratur? Eller er du nysgerrig på genren? Så vær med i Reader’s Worlds Læseklub for Rejselitteratur.


På Reader’s World handler det om den gode historie, om rejse, eventyr og oplevelser. Med en bog kan du komme rundt i verden og opleve ting, der ellers ikke ville være mulige.

Derfor er Læseklubben dedikeret til rejselitteraturen. Har du lyst til at tage med på eventyr?

Hvordan fungerer Læseklubben for rejselitteratur?

Læseklubben for rejselitteratur er en online bogklub, der har sin base på Facebook, under siden Reader’s World.

Hver måned vil månedens bog blive diskuteret i facebookgruppen. Månedens bog findes ved en fælles afstemning i gruppen i begyndelsen af den foregående måned, og foreslag til fælleslæsningen er altid velkommen.

Bøgerne vil herefter blive annonceret på gruppens facebookside og bloggens Instagram – deler du billeder om Læseklubben kan du bruge #rwbookie, så jeg kan finde dem.

Der vil være en ny læseoplevelse hver måned, men intet krav om at læse med hver gang.

Emnet rejselitteratur kan godt tolkes lidt bredt, og der vil også komme til at være bøger på engelsk i Læseklubben, da den danske rejselitteraturafdeling desværre er ret begrænset.


Det med småt

Der er ikke noget med småt.

Du forpligter dig ikke til noget som helst og kan frit vælge at deltage eller lade være, måned for måned.

Finder du ud af at den valgte måneds bog ikke er noget for dig, mens du er halvvejs i den. Så skriver du bare det, gerne også hvorfor, måske der er flere der er enige.

Har du lyst til at bruge Læseklubben som inspiration, men har ikke lyst til at give din mening til kende offentligt, er det også helt fint.

Der er ingen købetvang på nogen bøger, og jeg vil ikke bruge bøger i Læseklubben som jeg har modtaget med henblik på boganmeldelse. Er en bog en gave fra et forlag (og derfor ikke forpligtet til anmeldelse), vil der blive gjort opmærksom på dette.


Tænkt som et hyggeligt sted

Reader’s Worlds Læseklub for Rejselitteratur er tænkt som et hyggeligt sted, hvor vi kan dele meninger på lige fod med hinanden. Diskutere bøgernes indhold i en saglig tone, og lære hvor forskelligt mennesker mange gange læser og tolker en bogs fortælling.

Det er samtidig en mulighed for at læse bøger, du måske ikke selv ville have taget ned fra hylden. Bøger, der kan give inspiration og indlevelse i andre menneskers opdagelser og eventyr, og måske giver dig lyst til selv at rejse mere ud.

Vil du være sikker på ikke at misse en update om Læseklubben kan du følge bloggen på Bloglovin’, Instagram og Facebook.

Du finder Læseklubben for rejselitteratur lige her.

Og her kan du se, hvad vi tidligere har læst i Læseklubben.

Jeg håber vi ses 🙂 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.