Hvad sker der i juli?

Lune sommeraftener på altanen eller terrassen med en god bog og måske et køligt glas vin. Opskriften på den perfekte juli måned er mange, men fælles for de fleste bliver dog i år, at den holdes i Danmark.


Juli er agurketid.

Også for events. Der bliver ikke afholdt særlig meget – ikke særlig meget der virker spændende i hvert fald.

For mit vedkomne står den på en vandretur på Gendarmstien og en uges skriveferie med foreningen HUF (Håbefulde Unge Forfattere). Ellers bare arbejde, læse gode bøger, spise is og drikke vin 😉

Måske der bliver tid til en eller flere spontane ture ud i landet nu det er gratis at tage færgerne rundt på cykel og gåben. Måske en tur til Aarhus og se udstillingen Pompeji på Moesgaard Museum eller sige hej til Tristan Otto på Statens Naturhistoriske Museum.

Du ønskes i hvert fald en rigtig god sommer, om du har ferie eller ej.

Hvad sker der i juli

Hvad sker der i juli?

I Reader’s Worlds læseklub læser vi i juli Horisonter af Carsten Jensen. Kom med i gruppen her, ellers læs mere om læseklubben her.

Brug juli på at lære noget nyt. Selv bruger jeg sitet Udemy.com der har et væld af forskellige online kurser. Måske du gerne vil blive bedre til at tegne, skrive en bog, lære at kode eller at meditere. Mulighederne er næsten uendelige og priserne helt ned til 75 kroner.

Hele juli er der Camp NaNoWriMo. Er du i gang med et skriveprojekt, eller kunne du godt tænke dig at komme i gang med ét, er Campen en rigtig god motivation. Det er gratis, uforpligtende og uden fysiske møder.

Hele juli kan du være med til at støtte de lokale butikker i indre København sammen med skobutikken Roccamore. Mandag til torsdag hele juli vil der være musik, kunst, smagsprøver og underholdning i butikken – som er gratis. Du finder butikken på Skindergade 19, København.

3. og 4. juli kan du blive inspireret til ferien i Danmark med ø-hop. Den 3. juli foregår det kl. 19.30 hos Vartov i København, og den 4. juli kl. 15.00 på Godsbanen i Aarhus. Billetter er gratis, men skal bestilles.

4. juli kan du tage med på Street art byvandring på Nørrebro fra kl. 10.00-12.00. En billet koster 200 kroner og inkluderer, udover en guidet tur, en kop kaffe og malebogen Nørrebros Gadekunst.

10. juli er der Virtuel Gin-Smagning af danske gins arrangeret af Vin & Vin Ringsted. En smagskasse med 5 forskellige danske gins med tonic koster 299 og kan købes via arrangørerne.

11. juli kan du være med til Open Air Yoga fra kl. 9.00-10.15 i Nordhavn, København. Det koster 65 kroner eller 45 kroner, hvis du er student. Yogamåtte skal selv medbringes.

18. til 26. juli kan du være med i den internationale konference om at fremme budskabet om klimaforandringer og hvad vi kan gøre ved det. Climate Reality er grundlagt af Al Gore, og normalt foregår konferencerne fysisk rundt i verden, men grundet corona har de i år taget forholdsreglen at holde det online. Det er fuldstændig gratis, til gengæld får du både værktøjer til klimasnakken og et globalt netværk.


Læseanbefaling til juli

Højsangen fra Palermovej af Annette Bjergfeldt

De sidste øboere af Christina Vorre

Jæger af Walther Rebernik


2 kommentarer Tilføj dine
  1. Det lyder som rigtig gode planer! Jeg kigger også forbi Aarhus, men det bliver for at besøge venner – de skal jo også passese 😀

    Håber du får nogle gode sommerlæseoplevelser.

    1. Haha ja det skal de 😉 Jeg vil gerne anbefale jer at købe is hos Mammis Gelato så, det er virkelig godt 🙂
      God sommer til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.