Hvad sker der i februar?

Dagene lysner og 2019 begynder at tage form i årets anden måned.

Mens vi venter på at foråret begynder, kan man jo passende krølle sig sammen med yndlingstæppet, en kop kaffe (eller te) og en af de der mega lækre fastelavnsboller fra bageren 😉 Og en god bog, ikke at forglemme.

Februar har heldigvis også andet at byde på end fastelavnsboller (selvom det for mit vedkommende ikke er nødvendigt). Jeg har samlet en lille liste over lidt af det, der sker og hvad jeg selv skal opleve.

februar vinter i tivoli

Som noget nyt holder Tivoli i år åbent det meste af februar, med temaet Vinter i Tivoli. Det vil være et lille vintereventyr af lys og lækkerier. Parken har åbent fra 1/2-24/2, med næsten alle forlystelser kørende.

I uge 7, fra den 11-17 februar er der, som vanligt, vinterferie for de fleste børn og unge. Det betyder ekstra aktiviteter i de fleste bycentre, og shoppingsteder. Tag eventuelt et kig på Visit Denmarks hjemmeside, der lister en masse gode aktiviteter.

Midt i vinterferien ligger den famøse dato 14/2 også. Valentins Dag er over os endnu en gang, og man kan heldigvis selv vælge, hvor meget man ønsker at gå op i det. Det betyder selvfølgelig af bordbestilling skal klares i god tid, hvis man ønsker at tage ud at spise 😉 Bor du i nærheden af Gladsaxe, vil jeg anbefale Madhus 24. Der er super hyggeligt og en dejlig afslappet stemning.

Den 15-17 februar holder Copenhagen Gin Fest og The Spirits Club, Gin Festival i Lokomotivværkstedet. Jeg ville rigtig gerne deltage, men synes deværre ikke pengene er til det som studerende.

I weekenden den 23-24 februar er der Copenhagen Comics i Øksnehallen. Desværre er jeg ikke hjemme den weekend, men det skulle være en virkelig god festival for comic-elskere 😉

Søndag den 24. februar uddeles dette års Oscar statuetter. Både Imperial biograften og Cinemax på Fisketorvet (begge i København), holder natåbent og arrangere filmvisning, samt hele Oscarshowet. Jeg har tidligere deltaget i et arrangement i Imperial, og selvom det var en lang nat i en biografstol, var det også superhyggeligt.

På den personlige front ser februar ret pakket ud. Jeg starter nyt semester den 4. som jeg glæder mig til at komme i gang med. Jeg har aftalt skrivedage, responsdage og bogklubmøde og skal til 60 års fødselsdag den 23. februar. Og så skal jeg selvfølgelig læse en hel del 😉

Hvordan ser din februar ud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.