Hvad sker der i februar 2020?

Februar er lidt den der mellemmåned. Det er ikke rigtig vinter (der snød januar os i år), og det er heller ikke rigtig forår endnu (selvom planterne tror det). Så hvad kan februar egentlig?


Hvad der for det første sker i februar er, at det er fastelavn. Det betyder fastelavnsboller og det er jeg mega fan af (generelt kage faktisk).

For det andet, er der begyndt at poppe mindre litteraturfestivaler op rundt om i Danmark, og det er jo bare skønt med skønt på. Mere opmærksomhed til de små forlag og debuterende forfattere.

Og, nå ja, ikke at forglemme, så er der chokoladefestival i februar 😉

Hvad sker der i februar 2020

Hvad sker der i februar?

6. februar holder Glyptoteket temaaften: Slow – en aften om oprør. Kom og hør om faraoerne, Spartacus, Beethoven samt mangle andre. Der vil være øl fra Carlsberg. Billetter 115 kroner (gratis med årskort), og er fra 16.00 – 21.00.

7. februar åbner Københavns Museum med lidt festivas i Stormgade kl. 15.00 – 19.00.

8. februar er der Det Fynske Bogtræf i Svendborg. Arrangereret af TV2/Fyn. Foregår fra 10.00 – 17.00 hos Work2gether.

13. februar kan du møde Christel Sunesen hos Vangsgaard antikvariat. Temaet er Små forlag – stor litteratur. Arrangementet er gratis og er fra 18.15 – 19.30. Der vil blive serveret øl, vin og vand.

22. februar kan du deltage i litteraturfestivalen Vild med Ord. Det foregår på Godsbanen i Aarhus fra 10.00 – 21.00. Årets tema er Udsat. Billetter kan købes via ticketmaster.

23. februar er det fastelavn. Spis masser af fastelavnsboller og tag på rafletur med ungerne 😉

23. februar kan du komme til foredrag på Nationalmuseet med titlen ‘Er vi dannede nu’, og med spørgsmålet har vi mistet de gamle dyder i jagten på konkurrenceevnen?. Foregår fra kl. 12.15 – 13.15 med gratis adgang, billet til museet er betalt.

27. februar er der dobbelt foredrag på Slagelse Bibliotek med Nanna Foss (Spektrum) og Boris Hansen (Panteon-Sagaen). Forfatterne bag dokumentaren 60 uger til udgivelse. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

29. februar og 1. marts er der Chokoladefestival i TAP1. Begge dage er fra 10.00 – 17.00 og billetter koster 140 kroner (160 i døren).

29. februar kan du høre Kristan Bang Foss, der taler om sin bog Frank vender hjem og med temaet ‘Klassesamfundet lever’. Det sker på DOKK1 fra 14.00 – 15.30 og billetter koster 120 kroner (60 kroner for studerende).


Hvad skal du læse i februar:

Tatovøren fra Auschwitz af Heather Morris

Den der banker på af Kristina Ohlsson

Anne Franks Dagbog – Graphic Diary af Ari Folman og David Polonsky


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.