Fødselsdagskonkurrence – Reader’s World fylder 2 år

*** AFSLUTTET ***

Reader’s World fylder 2 år og det skal fejres med en konkurrence. Vind en bog fra et af mine to favoritforlag.


Det er utroligt som tiden går. Var det ikke kun forleden dag, jeg skrev det allerførste blogindlæg og gav offentligt liv til Reader’s World?

Nope, faktisk er det blevet til 40 boganmeldelser, 2 gange Bogforum, 1 Krimimesse og 1 Fantasymesse siden. Hvilket selvfølgelig kun er halvdelen af eventyret. Der er også alle de andre blogindlæg – nogle bedre end andre, men man lærer jo hele livet og jeg satser på at blogge i mange flere år endnu 😉

Reader's World 2 år

Tak til dig som læser med

Der er helt sikkert kage på menuen i dag, og en rigtig god kop kaffe. Jeg skal nemlig sidde på Espresso House i Lyngby, sammen med en veninde, og skrive på mine egne historier. Noget jeg altid sørger for at sætte mindst to dage af til i måneden 🙂

Det bliver kun til to dage, fordi jeg også har mit studie at passe, og bloggen selvfølgelig. Der ville jo ikke rigtig være nogen blog, hvis der ikke var nogen som læste den. Derfor kan jeg i allerhøjeste grad takke jer læsere for at komme forbi Reader’s World.

Om det er første gang du er her, eller om du har fulgt med længe, så af hjertet tak for at give mig lyst til at fortsætte rejsen.

Som en ekstra tak, har du muligheden for at vinde en af to bøger, der måske også kan tage dig med ud i verden, som de har gjort med mig.

Og nu til konkurrencen

Fødselsdage kræver gaver, men denne gang har du mulighed for at modtage en. Forlagene Lindhardt & Ringhof og C&K, har nemlig været så utroligt søde at sponsorere en bog hver til en lille fødselsdagskonkurrence.

Fra Lindhardt & Ringhof har du mulighed for at vinde Leif Davidsens nyeste novellesamling Tag ikke imod en pølse i Moskva. Bogen er en samling af 10 noveller om mennesker rundt om i verden. Læs min anmeldelse af bogen her. Tusind tak til forlaget for at sponsorere bogen.

Reader's World 2 år

Fra C&K Forlag har du mulighed for at vinde Paul Therouxs berømte rejseskildring Den store jernbanebasar, om hans tur med tog rundt i Europa, Mellemøsten, Asien og Rusland. En helt spektakulær fortælling, som du kan læse min anmeldelse af lige her. Tusind tak til forlaget for at sponsorere bogen.

Reader's World 2 år

For at vinde en af disse skønne værker, er det eneste du skal gøre at skrive hvilken litterær rejse du har været på, som har gjort størst indtryk på dig, samt skrive hvilken af de to bøger du helst vil vinde. Du kan skrive en kommentar her til blogindlægget, eller under opslaget på bloggens Facebookside, eller inde på Instagram. Hvert sted du kommentere giver et lod i konkurrencen.

Det er et krav at du har en dansk adresse for at deltage, og skriver din mail i kommentaren så jeg kan kontakte dig hvis du vinder 🙂

Konkurrencen kører indtil søndag den 24. marts klokken 12 🙂

Endnu en gang tak til Lindhardt & Ringhof og C&K Forlag for at sponsorere, og til dig som læser med 🙂


6 kommentarer Tilføj dine
 1. Jeg synes det indtryk jeg fik fra City of Ghosts af Victoria Schwab

  Fik jeg lyst til tag på spøgelsesjagt i Edinburgh og oplever den kultur Scotland har! ;D

  1. En ghost vandring i Edinburgh kan helt sikkert anbefales, og så er Edinburgh jo bare en fantastisk by i sig selv 🙂

   1. Kæmpe Stort tillykke med 2årsdagen
    Dan Brown
    De Vinci mysteriet
    Engle og dæmoner
    Har givet stor rundrejse i Rom’s kirker ,paladser og samlingsstedet i Rom
    Jeg vil rigtig gerne vinde Leif Davidsen

    1. Tusind tak Henny 😀
     Jeg er også ret vild med Dan Brown, især hans nyeste Oprindelse, synes jeg er virkelig god og relevant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.