En halvårsopdatering og sommerplaner

Kalenderen siger den 1. juli. Vi er allerede halvvejs gennem 2018. Hvor blev det første halvår lige af?

 

Siden januar er der vist ikke sket det store herinde på bloggen. De planer jeg har for den, kommer nok først mere i værk her hen over sommeren, hvor jeg rigtigt har tid.

Men planer det har jeg 😉

Reader's World Bog & Rejseblog

Læsemæssigt har det også stået en smule sløvt til, mest de sidste to måneders tid, hvor jeg havde eksammer. Alligevel lægger jeg foran på min læseudfordring på Goodreads, med 16 bøger. Jeg har dog også læst nogle mangaer i løbet af de sidste seks måneder, mest fordi jeg har opdaget Fullmetal Alchemist (OMG! Hvordan har jeg ikke læst den serie før?). Og Netflix har også gjort sin andel af arbejdet med at holde mig fra læsningen (tak for det Death Note – hvilket jeg overhovedet ikke er ked af, for den serie er ultra fantastisk og jeg skal have den i bogform hurtigst muligt).

Måned for måned

Pigen under jorden af Elly Griffiths

I januar deltog jeg i et arrangement inde hos Gads Forlag med Elly Griffiths. Hendes første udgivelse på dansk er Pigen under jorden, som jeg også har anmeldt, og er en rigtig god krimi.

Manisk Bogfest

I februar deltog jeg i Manisk Bogfest inde på Københavns Hovedbibliotek, arrangeret af bloggerne hos Mellem Linjerne. Det var en super hyggelig aften, med nogle spændende og underholdende forfattere på scenen.

Krimimessen 2018

I marts deltog jeg for første gang på Krimimessen i Horsens, hvilket var en virkelig fed oplevelse (selvom jeg mistede min mobil MED min pung, fordi jeg er en klaphat og lægger den fra mig på et toilet. Heldigvis var de super hjælpsomme på messen og jeg fik det hele tilbage i god behold 🙂 ). Der er allerede booket hotel på Fængslet til næste år 😉

I forbindelse med besøg på Krimimessen, overnattede jeg i Aarhus hos noget familie. Det var første gang, siden jeg var helt lille, at jeg besøgte Smilets By. Og selvom det blæste en halv orkan, var der sol det meste af tiden, og jeg fik set rigtig meget med min personlige guide (en veninde jeg bor sammen med, som kommer fra byen). Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg besøger Aarhus.

I maj deltog jeg, sammen med 35.000 andre danskere, i Royal Run i København. Jeg deltog med et hold bestående af to af de piger jeg bor sammen med, og selvom vi ikke løb alle 10 kilometer, var benene godt trætte dagen efter. Det var sindssygt hyggeligt med massere af glade mennesker, god musik og stærk opbakning fra publikum. Stemningen er stort set altid det bedste ved den slags løb 🙂

En halvårsopdatering og sommerplaner

Og vupti, så var vi i juni. Eksammerne hærgede den her måned, men jeg har bestået dem alle og kan nu holde sommerferie med ekstra god samvittighed 🙂

Og hvad skal du så lave?

Spørger du nok, og det er rigtig sødt af dig at spørge 😉

Jeg skal læse en masse af de bøger jeg har liggende i tårnhøje stakke rundt på mit sofabord og gulvtæppe.

Jeg skal drikke rigtig meget alkohol – kold hvidvin og rosé, rødvin, gin & tonic, øl. Min barhylde er fyldt og den trænger til at få lidt opmærksomhed.

Jeg skal skrive (og gerne i mens jeg drikker noget af al den alkohol). Lige nu arbejder jeg på min egen fantasy serie, og håber inderligt at første bog kan blive færdig i år.

Jeg skal lave tonsvis af projekter – min hjerne har den smarte funktion, at den finder på alt muligt jeg skal lave, når jeg ikke har tid til at lave det (som for eksempel, når jeg skal læse til eksamen)

En halvårsopdatering og sommerplaner

Jeg skal ud og køre i tog – takket være denne bog – til Hamborg, Amsterdam og London 🙂

Jeg skal gå i bare tæer ude på terrassen, nyde duften af vand når jeg vander blomster, og drikke min morgenkaffe i solen på trappen.

#LovingLife

MEN… hvad er DINE planer for sommeren? Skal du nogen spændende steder hen? Læse en kilometerlang række af bøger? Spise is hver dag? 😉  Opdater mig på dit liv, måske jeg kan få inspiration til noget sjovt 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.