Det er tid til readathon!!!

Dewey’s 24 timers readathon er over os endnu en gang.


Selvfølgelige har jeg sat livet på pause den her weekend. I hvert fald fra i dag, klokken 14 til i morgen klokken 14, hvor jeg skal læse, læse og læse en hel masse mere.

Det er nemlig i denne weekend, at det halvårlige Dewey’s 24 timers readathon løber af stablen. Et helt døgn, hvor det er lovligt at skippe alle pligter (jeg fratager mig alt ansvar for sure ægtefæller, når maden ikke er klaret), og bare sætte sig godt til rette i yndlingslæsekrogen og læse.

Jeg har tidligere lavet et blogindlæg om hele konceptet, så er du ikke helt med på hvad det er jeg taler om, eller skal det bare lige genopfriskes kan du læse mere om det her.

Readathon

Min bogstak og snaks

Som noget nyt i år, deltager jeg også i Book Roast, Magical Readathon. Derfor vil min læsestak bære en del præg af de bøger, jeg skal læse for at opnå mine O.W.L.’s.

Men jeg ved også, at lyst fremmer læsning, så derfor holder jeg reolen åben i det tilfælde at en bestemt bog bare kræver at blive læst. Den slags sker jo, det ved en hver 😉

Jeg har med gentagende deltagelser i dette readathon, også lært at snacks er en vigtig del. Især de sunde og energifyldte slags. Glem alt om at fylde på med sukker og kaffe, det holder ikke. I stedet vil jeg gå efter noget lækkert frugt og grønt – der selvfølgelig er forberedt, og måske endda få aftensmaden leveret udefra 😉

Desuden er en kort gåtur i ny og næ også en god ide, og da jeg bor 50 meter fra både Netto, Fakta og Irma, kan jeg lige så godt bruge turen til også at købe lidt mundgodt undervejs 😉

Readathon oktober 2017

Fælles-readathon

Hele pointen ved dette readathon er at verdens bognørder læse på samme tid, og opdatere (hvis man vil) deres læsning på sociale medier. Sidste år opdaterede jeg her inde på bloggen, men har i år besluttet ikke at opdatere herinde, da det tager for meget tid fra min læsning.

I stedet vil jeg opdatere inde på Instagram og lave et opslag på Facebook, hvor jeg løbende vil kommentere mine fremskridt – eller andet sjovt.

Deltager du?


2 kommentarer Tilføj dine
  1. Hehe, elsker at der er en Kajkage på dit billede 😛

    Yes, jeg deltager også og er mere eller mindre klar. Skal lige rydde lidt op i stuen, men ellers er der lagt bøger frem, og husbond er gjort opmærksom på, at han står for madlavningen i dag 😉

  2. Happy readathon! Jeg er ret bagud, men håber jeg når det hele og glæder mig til at læse 🙂 Virkelig fine bøger og billeder du har! Glæder mig til at følge din læsning. Jeg skriver om min på Skriverliv.dk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.