Der er stille på bloggen i den her tid og det skyldes ikke Covid-19.

Reader’s World bliver desværre en smule forsømt den her måned og det er der en helt reel grund til.

Jeg skriver bachelorprojekt og det skal afleveres her i slutningen af maj.

Det betyder at mit fokus ligger 100% på studiet – eller i hvert fald 97-98% (måske 95%) for jeg skal også have en pause en gang i mellem, og der giver jeg mig selv tid til at læse ikke-studierelateret.

Derudover har jeg fået det bedst tænkelige studiejob, for en bogdrage som mig, hos Læs for livet. Det er overhovedet ikke relevant for min naturvidenskabelig linje, men gør mig glad og positiv, og jeg elsker virkelig at møde ind i bogkælderen de to gange om ugen.

Vi har været udfordret på studiet under hele den her pandemi (så lidt skyldes det faktisk Covid-19) og har måtte omlægge vores oprindelige projekt, der skulle have inkluderet arbejde i laboratoriet, til et rent teoretisk projekt i stedet. Det er drøn ærgerligt og kostede en del på motivationsfaktoren. Og en del ekstra arbejde med at finde data andre steder, som vi jo selv skulle have skabt.

Lige nu er vi i den afsluttende fase, og det er derfor ekstra intenst. Vi håber og satser på at kunne aflevere et lige så stærkt bachelorprojekt som det vi oprindeligt havde tænkt, omend et noget anderledes et, og kan dermed afslutte vores tre års studie med god samvittighed.

Jeg beklager til de forfattere og forlag, der har sendt mig anmeldereksemplarer. Der kommer til at gå lidt længere tid med anmeldelserne – jeg satser på at få læst en del så snart vi vender kalenderen til juni. Jeg håber på jeres forståelse og tålmodighed med situationen.

Lige nu ser jeg bare frem til at blive færdig på studiet og holde lidt ferie, arbejde i bogkælderen og komme her tilbage på bloggen og skrive 🙂

Jeg håber du stadig er med til den tid – det er lige om lidt 😉

2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.