Bogen samler tankerne. Ny kampagne om læseglæde hos Lindhardt & Ringhof

Lindhardt og Ringhof lancerede for ikke så længe siden kampagnen BOGEN SAMLER TANKERNE. Med tre inspirationsfilm, der er udviklet i samarbejde med Egmont Creative, er kampagnen allerede kommet rigtig godt fra start.

Boganmeldelse De sidste øboere (3)
Bogen er De sidste øboere af Christina Vorre. Et anmelderseksemplar fra Lindhardt & Ringhof. Find min anmeldelse her: De sidste øboere

I de tre film kan du møde forfatter Knud Romer, skuespiller Ellen Hillingsø og musiker Mattias Hundebøll, der alle elsker bøger. På mindre end et minut giver de deres personlige syn på, hvad bøger gør for dem og hvorfor det er vigtigt at læse.

Hvad åbner vinduet til virkeligheden? Det gør bøgerne.

Knud Romer

Det handler om at blive beriget, det handler om at vokse, og det handler om at blive genkendt.

Ellen Hillingsø

De bøger, der var mine favoritter, da jeg var barn, de holder stadigvæk.

Mittias Hundebøll
Boganmeldelse Anne Franks Dagbog
Bogen er Anne Franks dagbog – Graphic Diary af Ari Folman og David Polonsky. Et anmelderseksemplar fra Lindhardt & Ringhof. Find min anmeldelse her: Anne Franks dagbog

Målet med kampagnen er at få os til at tænke over, hvad læsning betyder for os, og at kunne tale om vores læseoplevelser. Læsning er både noget personligt, men også noget socialt. Det er provokerende, sørgeligt, hårrejsende og berigende.

På Forlaget Carlsen og Lindhardt og Ringhof taler vi meget om, HVAD vi læser, men også HVORFOR vi læser, og HVORDAN læsning påvirker vores opmærksomhed, vores empati og vores abstraktionsevne. For os handler det i høj grad om, at bogen samler tankerne. Det er vigtigt i en tid, hvor vi konstant bombarderes med indtryk. Derfor er det blevet overskriften for det hele.

Gertrud Smith, Markedschef hos Lindhardt & Ringhof

Kampagnen vil være i gang nogle måneder, og der vil blandt andet være events at finde på BogForum i næste måned.

Hvad forbinder du med læseglæde?

Du kan se de tre film via linket her: Se de tre film her:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.