Bloggerevent på Schæffergården med Bloggers by Heart

En kølig oktobervind suser uden for vinduerne. Indenfor i varmen i Villa Helene begynder en spirende stemning af forventning at tage form. Flere og flere bloggere samles til en aften, til ære for relanceringen af bloggernetværket Bloggers by Heart.

Inviteret af Bloggers by Heart til Schæffergården.

 

Vi befinder os på Schæffergården, omgivet af ildfarvet løvfald og grønne plæner, tæt på hjertet af Gentofte i Nordsjælland. Vintermørket sniger sig langsomt ind over bygningerne, men vi er sikre og trykke indendørs, med dampende kaffe i hånden og smil på læberne. At træde ind i Villa Helene, der er Schæffergårdens nyeste tilkommende i rækken af ejendomme, giver ro oven på den gnistrende spænding det er, at møde nye mennesker i uvante omgivelser.

Bloggerevent Bloggers by Heart

Instagramable omgivelser

For nogle af de tilstedeværende er blogging et arbejde, men de fleste af os har det som en kreativ hobby, hvor vi kan få afløb fra vores tanker og interesser. Vi har dog det tilfælles, at vi alle er en del af netværket Bloggers by Heart. Nogle, helt nye, andre, noget mere garvet.

Bloggers by Heart er et fællesskab for os der har noget på hjertet, og så er det gratis at være med. Blogger du selv, vil jeg varmt anbefale dig at komme med i klubben 😉

Hele arrangementet på Schæffergården var til ære for relanceringen af netværket, der har været under et grundigt facelift hen over sommeren. De charmerende omgivelser, som Schæffergården er, passede perfekt til en aften, hvor Instagramable features spiller en rolle for de tilstedeværende. Bloggere vil gerne have pæne billeder, og det er heldigvis svært at tage dårlige billeder af smukke ting (kagerne smagte lige så vidunderligt, som de ser ud).

Bloggetevent Bloggers by Heart

Dansk kunst og kultur stjerne

Høje på koffein, kage og gode samtaler, fik vi en introduktion til Schæffergårdens historie og faciliteter. Det store hvide hovedhus med det røde tegltag er fra midten af 1700-tallet og blev oprindeligt bygget med tanke på, at blive købt af kongehuset. Slottet har skiftet ejere flere gange hen over de sidste par århundreder, men blev i 1949 opkøbt af Fondet for Dansk-Norsk samarbejde.

I 1972 blev Schæffergården udvidet med Restaurant Wohlert. Wilhelm Wohlert, der også står bag kunstmuseet Louisianas arkitektur, tegnede restauranten, og der kan tydeligt ses sammenhænge i den arkitektoniske stil. Omkring sekshundrede pærer oplyser restauranten og giver en formidabel effekt på stemningen, med sit varme lys.

Kunst og kultur er også to af Schæffergårdens store kendetegn, og de huser kunst og møbler fra flere forskellige danske designere. Billedkunster Sven Havsteen-Mikkelsens værker kan findes på de fleste vægge, da Schæffergården har opkøbt hans samling af malerier. Der er altså noget for en hver smag.

Som hotel og konferencecenter råder Schæffergården over 74 værelser og 25 mødelokaler. Alle indrettet med sit eget personlige indtryk og i stil med den danske arv, der findes på stedet.

Bloggerevent Bloggers by Heart

Blog, spis, repeat

Tilbage i Villa Helene er det tid for, at kvinderne bag Bloggers by Heart kommer på scenen. Katrine Lund Øje og Lise Sommerlund blogger begge to ved siden af arbejdet med at skabe netværk til bloggere, alligevel finder de tid og overskud til at stable et arrangement som dette på benene.

Der er sørget for det hele. Kaffen kan selv bestemmes på espressomaskinen. Der er kildevand og ristede kerner, og mundgodt til ganen. Den næste time bliver der snakket om Bloggers by Heart, som en forlængelse og netværksplatform af vores egen blog. Fremtidsideer, bloggerhjælp og personlige input flyver gennem lokalet. Der grines, diskuteres, og lyttes.

Afslutningsvis har Schæffergårdens køkken sørget for en lækker tapas, som nydes med et glas kold hvidvin, mens de sidste visitkort gives frem og tilbage og gode råd og ideer blomstrer.

En skøn og inspirerende aften har nået sin afslutning, og jeg går hjem (bogstavelig talt, mest fordi jeg stiller mig ved det forkerte busstoppested og derfor misser bussen!) med fornyet energi til at arbejde videre med bloggen.

Bloggerevent Bloggers by Heart

Tusind tak til Katrine og Lise hos Bloggers by Heart og Schæffergården, for en dejlig aften i skønne omgivelser, med inspirerende og glade bloggere 🙂

 


Links til bloggerne der deltog, arrangørerne og lidt stemningsbilleder

 

Schæffergården // Bloggers by Heart // Katrine Lund Øje // Lise Sommerlund // Giving // Olivia Noel // Stella Due // Teklas Køkken // Bugi Nam Nam // Maria Silje // C Fashion // By Guldager // Lullumut // Monia Magdalena // Mad til mor // Unikke fund // Anja Juel // Vejen til Birkin // By Duhn

 

Bloggerevent Bloggers by Heart

Bloggerevent Bloggers by Heart

Bloggerevent Bloggers by Heart

Bloggerevent Bloggers by Heart

Bloggerevent Bloggers by Heart

Bloggerevent Bloggers by Heart

 

 

2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.