Bloggen tager lidt ferie, mens Bloggeren læser til eksamen

Det er den tid på året – igen -, hvor studerende landet over går i gang med en intensiv periode for at blive klar til sommerens eksamener. Hos Reader’s World er der ingen undtagelse.

Det slog mig, at jeg ikke har skrevet noget på bloggen siden Readathon i april (auwch), og mens jeg egentlig helst ville i gang med en ny boganmeldelse, må jeg også være ærlig og sige, jeg ikke har tiden til at gøre det ordenligt lige nu. Og så vil jeg altså hellere lade være.

Jeg er i slutningen af mit andet semester af den Naturvidenskabelige grunduddannelse på RUC. Og sikke en periode! Den er fløjet af sted og nu er det pludselig eksamenstid. Alle mine gode intensioner om ikke at være bagud med læsningen, da jeg startede på semesteret i januar, er skudt ned. Jeg har rygende travlt, og stresser nok lidt for meget over alt det jeg gerne vil nå (i forhold til bare at holde mig til det jeg SKAL nå vel at mærke).

Min projektgruppe skal aflevere projektrapport den 28. maj, og vores forsøg går mildest talt skidt. Samtidig med at vi har vejlederproblemer (vi er på stadiet hvor vi vil klage til ledelsen!). Min første kursuseksamen ligger 1. juni, og er en tre timers lang skriftlig eksamen uden hjælpemidler i botanik. Den anden eksamen ligger 14. juni og har samme princip bare med zoologi.

Og nå ja, jeg skal også lige vælge bachelorfag inden 15. juni, bare lige for at toppe det hele.

Derfor må jeg være ærlig over for mig selv, og jer også, at jeg simpelthen ikke har tiden til at skrive på bloggen, mens alt det her står på.

Jeg vælger at prioterer min uddannelse, nok mest på baggrund af at det 1: er min uddannelse, men også fordi bloggen er en hobby og ikke et arbejde som jeg tjener penge på.

Derfor siger jeg på gensyn til efter den 14. juni, hvor jeg selvfølgelig vil vende stærkt tilbage 😉

Håber alle får en god start på sommeren derude, og jeg krydser fingre for alle jer der sidder i samme båd som mig 🙂

Vi ses 🙂

 

 

4 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.