Året der gik hos Reader’s World

Tiden farer afsted, som blev den bidt i haserne af en glubsk hund, og det føles mere og mere vigtigt at blive i nu’et, i stedet for at løbe med. Til marts kan bloggen fejre 2 års fødselsdag og jeg kan ikke helt forstå at det allerede er så længe siden jeg åbnede den for offentligheden. Og alligevel føles 2 år ikke som noget. Men på de snart 2 år har jeg fået mange nye bekendtskaber inden for både blogverden og bogverden, der giver mig lyst til at fortsætte mange år endnu. Jeg er også enormt taknemlig for de mennesker, der har givet sig tid til at kigge forbi min blog, læse lidt og måske endda er vendt tilbage flere gange. Tusind tak. Uden jer havde bloggen ikke eksisteret.

For at lave en hurtig lille opsummering for året blev der udgivet 42 blogindlæg i 2018 (43 inklusiv dette) – Det første var New Years Book Tag, som jeg sikkert godt kunne finde på at bruge igen 😉 Ud af de 42 var 16 boganmeldelser – Den første var Bogen om verden af Johan Olsen. På den måde startede året jo ret godt 😉

Det er ikke til at sige, hvilken retning vinden blæser i 2019. Jeg har som altid massere af ideer, men har også måtte sande, her i 2018, at tiden er begrænset, og at mit studie kræver flere kræfter end først antaget. Reader’s World er først og fremmest en hobby, som jeg en dag håber kan blive til mere, men ikke lige nu.

Alle derude ønskes et rigtig godt nytår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.