Anmeldelsespolitik

Reader's world

Anmeldelsespolitik på bloggen Reader’s World

På bloggen kan der forekomme sponsorerede indlæg, hvor et eller flere produkter er modtaget imod en anmeldelse. Alle anmeldelser vil være skrevet af bloggens ejer Kristina Vallentin. Man er meget velkommen til at dele indhold fra bloggen, mod at der krediteres til ophavet via et link. Der må ikke ændres i delt indhold fra bloggen, da al tekst og billeder hører under copyright.

 

Boganmeldelser

På Reader’s World anmeldes der primært rejselitteratur, spændings/thriller romaner, krimier og historiske romaner. En gang i mellem kan der dukke en anmeldelse af en fantasy eller sci-fi roman op.

Ønsker du at få en bog anmeldt, skal kontakt ske gennem formularen der findes på siden Kontakt. Der tages forbehold for muligheden af afslag, hvis bogen ikke falder ind under de angivne kategorier, eller hvis mængden af anmeldelser er så stor, at det ikke ville være retfærdigt for forfatter eller forlag, at skulle vente.

Der må beregnes en maksimal tid til læsning og udarbejdelse af anmeldelse på ca. 3 måneder, men oftest kan der beregnes en måned.

 

Boganmeldelsens indhold:

Boganmeldelsen vil indeholde bloggerens egen personlige mening om bogen. Der vil i læsningen blive vurderet både handling, karakterer, plot og den overordnede udførelse, herunder grafisk opsætning.

Du kan som forfatter og/eller forlag forvente, at få:

  • En dybdegående og saglig anmeldelse af produktet
  • Omtale på de sociale medier som Facebook og Instagram
  • Tilbagemelding med link til anmeldelsen af produktet og eventuelle kommentarer

Anmeldelserne vil ikke blive ændret efter udgivelse.

 

Krav til forfatter/forlag:

Der modtages rigtig gerne anmeldereksemplarer fra debuterende og selvudgivende forfattere, med kravet om, at der er læst korrektur før bogen trykkes. Det er desværre sket, at bøger er modtaget i “ufærdig” stand, og derfor ikke vil blive anmeldt.

Der må også bedes om tålmodighed omkring afventning af anmeldelse, og først rykkes hvis overskridelsen af de 3 måneder hænder.

Desuden skal det huskes, at bloggerens mening om bogen, aldrig er møntet på hverken hvem forfatter eller forlag er, men udelukkende handler om bogen. Skulle det ske, at anmeldelsen ikke er positivt stillet, vil det gerne frabedes at kommenterer negativt tilbage til anmelderen. Der vil altid være forskellige meninger, og fordi en anmeldelse ikke får ros ét sted, kan den sagtens få det et andet sted.

Er der spørgsmål til anmeldelsespolitiken, bedes alle henvendelser sendes gennem formularen på siden Kontakt.