Månedens Bog 2017 Juni

#Månedens Bog 2017: JUNI

Månedens Bog er en ide som skal få skåret ned på min TBR (To Be Read) liste, og udvide min læsehorisont.

 

I starten af hver måned vælger jeg en bog fra stakken, pakker ud og bliver overrasket over hvad jeg skal læse den pågældende måned. Derfor hedder det Månedens Bog.

 

I december 2016 udvalgte jeg 12 bøger der har stået alt for længe på reolen og skreget på at blive læst, men som jeg gang på gang har overhørt. Alle blev de pakket ind i sort gavepapir så jeg så vidt muligt ikke kan kende forskel på dem.

Det betyder at jeg hver måned skal læse den bog jeg har trukket. Jeg får udvidet min læsehorisont, får lov at åbne en ny boggave HVER måned. OG får mindsket min TBR liste. Det er vist et kinderæg for læseheste der vil noget 🙂

 

 

I juni skal jeg læse:

Eremitten af Thomas Rydahl, Månedens bog 2017 juni

 

Bagsidetekst Eremitten af Thomas Rydahl, månedens bog 2017 juni

 

I maj læste jeg Jeg er nummer fire af Pittacus Lore.

Anmeldelse af bogen kommer en gang i juni.

Jeg er nummer fire af Pittacus Lore, månedens bog 2017 maj

Bagsidetekst til 'Jeg er nummer fire', månedens bog 2017 maj

 

I april læste jeg Gargoilen af Andrew Davidson.

Læs anmeldelse her

Gargoilen Stendragen, Andrew Davidson, månedens bog 2017 april

Bagside tekst til Gargoilen Stendragen af Andrew Davidson, månedens bog 2017 april

Follow

Del eller synes godt om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *