Læseklubben

Reader's World Læseklub for Rejselitteratur

Vil du gerne i gang med at læse mere rejselitteratur? Eller er du nysgerrig på genren? Så vær med i Reader’s World Læseklub for Rejselitteratur.

 

På Reader’s World er temaet rejse, eventyr og oplevelser. Det er emner der tit kan findes i bøger på den ene eller anden måde. Men det er en helt bestemt type bøger jeg gerne vil have fokus på her.

Derfor bliver denne side dedikeret til rejselitteraturen. En genre jeg tit synes bliver overset og undervurderet.

 

Hvordan fungerer det?

Hver måned vil jeg vælge en ny bog inden for genren rejselitteratur. Bøgerne vil blive annonceret på bloggens Facebookside, hvor alt snak om bøgerne vil foregå.

For at undgå, at spoile bøgernes handling for hinanden, vil hver uge indeholde et antal kapitler, der kan læses og snakkes frit om på et tilhørende opslag til formålet under Reader’s World Facebookgruppe . Læser man forud, ser jeg gerne man venter med at fortælle om handlingen, før læseplanen er nået til samme sted.

Har du lyst til at læse med, kan du enten selv købe bogen (der vil blive linket til eventuelle købssteder) eller låne bogen på biblioteket.

Du er også velkommen til at være med i snakken, selvom du ikke læser med.

Omtrent en uge inde i hver måned, vil jeg annoncere bogen, der læses måneden efter. Så er der tid til at låne/købe den.

Der vil også blive valgt bøger som ikke er udkommet på dansk endnu, og derfor kun findes på engelsk.

 

Det med småt

Der er ikke noget med småt.

Du forpligter dig ikke til noget som helst og kan frit vælge at deltage eller lade være, måned for måned.

Finder du ud af at den valgte måneds bog ikke er noget for dig, mens du er halvvejs i den. Så skriver du bare det, gerne også hvorfor, måske der er flere der er enige.

Har du lyst til at bruge Læseklubben som inspiration, men har ikke lyst til at give din mening til kende offentligt, er det også helt fint.

Der er ingen købetvang på nogen bøger, og jeg vil ikke bruge bøger i Læseklubben som jeg har fået til anmeldelse. Er en bog en gave fra et forlag (og derfor ikke forpligtet til anmeldelse), vil der blive gjort opmærksom på dette.

 

Tænkt som et hyggeligt sted

Reader’s World Læseklub for Rejselitteratur er tænkt som et hyggeligt sted, hvor vi kan dele meninger på lige fod med hinanden. Diskuterer bøgernes indhold i en saglig tone, og lære hvor forskelligt mennesker mange gange læser og tolker en bogs fortælling.

Det er samtidig en mulighed for at læse bøger, du måske ikke selv ville have taget ned fra hylden. Bøger der kan give inspiration og indlevelse i andre menneskers opdagelser og eventyr, og måske giver dig lyst til selv at rejse mere ud.

 

Jeg håber vi ses i Læseklubben 🙂